De Geschiedenis van Archer Security

Ontdek Onze Reis naar Uitmuntendheid

Van bescheiden begin tot een toonaangevende kracht in de beveiligingsindustrie, ontdek hoe Archer Security Group (ASG) zich heeft ontwikkeld door de jaren heen.

Onze Mijlpalen

Een overzicht van de belangrijkste momenten in de geschiedenis van Archer Security.

'06

Oprichting van Eagle Executive Protection®

Raymond Linssen richt Eagle Executive Protection® op, met als doel het leveren van uitzonderlijke beveiligingsdiensten.

'07

Uitbreiding

Eagle Security breidt zijn diensten internationaal uit, met een focus op hoogwaardige beveiligings- en rechercheoplossingen.

'08

Introductie van Directiechauffeursdiensten

De lancering van gespecialiseerde directiechauffeursdiensten, waarmee we onze klanten een complete beveiligingsoplossing bieden.

'21

Naamsverandering, Verdere Groei en Innovatie

Archer Security Group (ASG) – Beveiliging en Recherche wordt opgericht, met een toewijding aan groei en innovatie, en introduceert nieuwe diensten om een breder klantenbestand te bedienen.

Eagle Security - Transportbeveiliging

Raymond Linssen

Raymond Linssen, oprichter van Archer Security Group (ASG), heeft een indrukwekkende achtergrond in justitie en het leger. Met zijn visie en passie voor veiligheid heeft hij een bedrijf opgebouwd dat bekend staat om zijn uitmuntende service en betrouwbaarheid. Raymond is niet alleen een expert in persoonsbeveiliging en directiechauffeursdiensten, maar ook een specialist in werving en selectie op internationaal niveau. Zijn toewijding aan het leveren van maatwerkoplossingen heeft Archer Security Group (ASG) tot een toonaangevende naam in de industrie gemaakt.

Onze Missie en Waarden

Bij Archer Security streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van beveiligings- en onderzoeksdiensten te leveren. Onze missie is om veiligheid te bieden door en voor mensen, met een persoonlijke aanpak en op maat gemaakte oplossingen. We zijn toegewijd aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten door middel van respect, integriteit en passie.

Onze Toewijding

Wij geloven in het creëren van een veilige omgeving voor al onze klanten. Ons team van hoogopgeleide professionals werkt elke dag met enthousiasme en toewijding om de beste service te bieden. We zijn trots op onze persoonlijke benadering en streven ernaar om een positieve impact te hebben op de organisaties die we bedienen.

Onze Kernwaarden

Integriteit, respect en passie vormen de kern van alles wat we doen bij ASG. We zijn vastbesloten om de beste beveiligingsoplossingen te bieden door middel van voortdurende innovatie en een diep begrip van de behoeften van onze klanten. Bij Archer Security staan we altijd klaar om te helpen en te beschermen.

Word een Tevreden Klant

Bij Archer Security Group (ASG) zijn we toegewijd aan het leveren van betrouwbare en hoogwaardige beveiligingsdiensten die aan uw specifieke behoeften voldoen. Ons team van experts staat klaar om uw verwachtingen te overtreffen en u de gemoedsrust te bieden die u verdient. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw veiligheid kunnen waarborgen.